You are hereNya kandidater till styrelsen

Nya kandidater till styrelsen


By admin - Posted on 19 februari 2014

Hej! På kommande vårmöte så skall det väljas ett antal poster till styrelsen. De ordinarie poster som skall väljas är: Sekreterare, Kassör och Vice Ordförande. Dessa är på två år vardera. Utöver dessa skall det väljas tre stycken suppleanter (ersättare) på ett år vardera.

Eftersom styrelsen på höststämman tog på sig uppdraget som valberedning så går vi därför ut så här och kollar av intresset. Är du intresserad av arbetet i styrelsen så hör gärna av er till någon av oss sittande eller via kontaktformuläret på hemsidan.

Många blir rädda när det talas om jobb i styrelser MEN det är inte mer jobb än vad man gör det till. Vill man vara med och påverka för att göra vårt område trivsamt och attraktivt så är det bara att kliva ombord! Vi ser gärna nyinflyttade som sökande. Alla har vi erfarenheter från olika håll som vi kokar ner till något som skall gynna vår samfällighet.

Vi har i sittande styrelse försökt att dokumentera vårt arbete på ett sätt som skall göra det lättare för efterträdare att komma in i arbetet med exempelvis arbetsbeskrivningar.

Ha i åtanke att väljer man en boendeform som vår samfällighet så är det allas ansvar att bidraga i arbetet kring samfälligheten. Ibland glöms det lätt bort.

Ha en fortsatt trevlig kväll!

/mvh Styrelsen genom Niclas (Ordf.)

Nyhetsbrev [hallegarden.se]

Håll dig informerad om våra senaste nyheter!