You are hereHur vi använder våra sopkärl

Hur vi använder våra sopkärl


By admin - Posted on 12 april 2015

Hej. Tyvärr måste vi gå ut med en tråkig pekpinne. Vi börjar med att säga att vi inte är säkra på att detta är någon i vårt område men eftersom det är våra sopkärl som inte skall användas av andra så är det antagligen någon i boende området.

Det har nu hänt vid flera tillfällen att någon haft fest och sedan bara stoppat ner burkar, flaskor, pizzakartonger etc och bara ställt det bredvid sopkärlen. Senast idag låg det en stor säck i en av kärlen och detta är INTE okej! Soporna skall vara sorterade och det får inte finnas glas, burkar eller stora kartonger här. Det skall sorteras borta vid återvinningsstationen. Dessutom så tar inte Renova säckar eller annat skräp som står vid sidan om.

Vi betalar gemensamt för soporna och det går efter vikt. Det är vårt gemensamma ansvar att detta sköts snyggt och det har fungerat bra en längre tid tills nu. Det står även någon gammal trådback och annat skräp som inte hör hemma där. Komposten betalar vi inget för. Därför är det extra förmånligt om vi sorterar ut detta ur övriga sopor.

Så, ni som dumpat skräpet där, se till att rätta till efter er och se till att det inte händer igen.

/Styrelsen.

Nyhetsbrev [hallegarden.se]

Håll dig informerad om våra senaste nyheter!