You are hereInformation om vattenavstängningsmöjlighet

Information om vattenavstängningsmöjlighet


By Hederstrom - Posted on 18 oktober 2015

Våra hus är 42 år gamla och det gör att det närmar sig mer och mer att våra vattenrör inne i husen kan råka ut för åldersslitage med läckage eller bristning som följd. Oavsett om man bytt alla rör i t ex badrum eller kök så är det inte alltid säkert att det samtidigt dragits nya rör i väggar och golv mm.

Styrelsen har vid ett möte fått demonstration av Lars Fritz på företaget Säkra Larm om hur man i våra fastigheter kan undvika eller i alla fall i rimlig tid upptäcka detta.

Eftersom våra hus är friköpta och inte ingår i samfälligheten kan vi i styrelsen, även om vi tycker att produkten är tilltalande, inte besluta om åtgärder av detta slag i enskild fastighet. Men vi vill ändå rekommendera er att ta emot Lars när han eller hans representant från Säkra Larm under hösten planerar att besöka fastigheterna här på Hallegården och bilda er en egen uppfattning om produkten och lösningen.

Observera att alla avtal som ni eventuellt träffar med Säkra Larm är på privat initiativ och vår rekommendation att träffa Lars är enbart av informativt syfte.

Mvh
Styrelsen

Nyhetsbrev [hallegarden.se]

Håll dig informerad om våra senaste nyheter!